Sporočilo
  • Ta spletna stran uporablja piškotke

    Naša spletna stran uporablja piškotke, ki obiskovalcem omogočajo čim boljšo izkušnjo in funkcionalnost spletne strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

    Več o tem

Skupina HTZ – Poslovni sistem PV

Največje invalidsko podjetje v Sloveniji
HTZ je največje invalidsko podjetje v Sloveniji in tudi največje hčerinsko podjetje v Skupini Premogovnik Velenje.

Sodobnost, strokovno znanje in dolgoletne izkušnje ter visoka tehnološka razvitost zagotavljajo fleksibilnost in inovativnost podjetja, ki svoje delovanje usmerja k vrednotam humanosti in družbene odgovornosti.

Prednost v raznolikosti
Ključna prednost podjetja HTZ je pestrost in raznolikost programov. Uspešnost temelji na razvoju in ohranjanju dolgoročnih partnerstev ter strateškem pridobivanju novih poslovnih priložnosti. Odlikujejo nas bogata specialistična znanja s področja vzdrževanja in servisiranja različnih, še posebej rudarskih naprav, za katere opravimo tudi projektiranje, izdelavo, montažo in avtomatizacijo.

Sodelujemo z največjimi zahodnoevropskimi proizvajalci elektro, strojne in varnostne opreme za rudarstvo, gradbeništvo in industrijo. Prav tako smo tudi pooblaščeni serviser za vrhunske nemške dobavitelje rudarske opreme za področje Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije.

Celovito skrbimo za opremo za reševanje, opravljamo elektro in strojne remonte ter vzdrževanja, skrbimo za vzdrževanja različnih prostorov, pranje in negovanje perila ter grafično oblikovanje in fotokopiranje. V posebnem proizvodnem obratu pa proizvajamo tudi osebna zaščitna sredstva.

Z inovativnimi programi obnovljivih virov energije in fotovoltaike ter vrhunske nanotehnologije za filtracijo vode, razširjamo svoje delovanje tudi na nova, perspektivna in v prihodnost usmerjena področja.